Kaikki tuotteet päällystykseen

Meillä on maan laajin asfalttivalikoima. Tarjoamme niin normien mukaisia perusasfaltteja kuin laajan valikoiman erikoispäällysteitä.

Meillä on kattava tuotevalikoima ja meiltä löytyy ratkaisu kaikkeen päällystämiseen. Päällyste valitaan kohteen vaatimusten ja käyttötarkoituksen mukaan.

Perusasfaltit ovat kestäviä ja helppohoitoisia päällysteitä kaduille, pihoille ja pysäköintialueille. Silloille ja pysäköintitasoille sopii Lemproof-kumibitumivaluasfaltti, joka on vettä eristävä ja saumaton päällyste. Vedeneriste Lemmastix on erittäin joustava ja se kestää hyvin vaihtelevaa säätä. Lemfalt on erittäin elastinen, mikä tekee siitä erinomaisen vesieristeen ja päällysteen erityisesti puukantisille silloille.

Vahva Confalt-komposiittipäällysteemme sopii esimerkiksi silloin, kun päällysteen on kestettävä suuria staattisia kuormia tai sen täytyy olla hyvin palonkestävä.

Taajamien meluntorjuntaan voidaan käyttää muiden menetelmien lisäksi myös melua vaimentavaa päällystettämme, Whisperfaltia. Sen huokoinen rakenne vaimentaa renkaan ja tienpinnan kosketuksesta aiheutuvaa melua.

Lemdense-asfalttibetoni soveltuu erinomaisesti vedeneristystä tarvitseviin kohteisiin, kun halutaan estää ympäristöä vahingoittavien aineiden joutuminen maaperään tai vesistöön. Lemground - maabentoniitti on maabentoniitti, jota käytetään mineraalisena tiivisteenä. Sen tehtävä on estää kemikaalien kulku rakenteen läpi.

Lempore-päällyste alusrakenteineen läpäisee vettä. Ne soveltuvat pintavalumien vähentämiseen ja hulevesiverkostojen kuormituksen alentamiseen. Siltarakenteiden massaliikuntasauma Lemjoint 35 on elastinen sauma, joka soveltuu erinomaisesti vaihteleviin ilmasto-olosuhteisiin ja erilaisiin kulutusvaatimuksiin.

Matalalämpöasfalttia käyttämällä vähennetään energiankulutusta ja päästöjä, sillä asfalttimassan lämpötila on alempi.

Sirotepintaus on ohuella bitumikerroksella liimattu kiviaineskerros. Sitä käytetään vähäliikenteisillä kaduilla ja puistokäytävillä ja se soveltuu hyvin museokohteisiin.

ECO-Asfalt™ pienentää ilmastovaikutustamme ja säästää luonnonvaroja vaikuttamatta lopputuotteen ominaisuuksiin. ECO-Asfalt™ voi korvata kokonaan perinteisen asfaltin kaiken tyyppisissä sovelluksissa, esimerkiksi liikennöidyillä teillä, lentokentillä, teollisuusalueilla, satamissa, kaduilla ja pyöräteillä.

Kysy tarjous!

Ota yhteyttä asfaltista ja päällystyksestä. Kun mietit asfaltoinnin ja päällystyksen ratkaisuja, käänny asiantuntijan puoleen tai lähetä tarjouspyyntö palveluista.