ECO-Asfalt™

Peab Asfaltin ECO-Asfaltin valmistuksessa käytetään hiilineutraalia biopolttoainetta. Tuote on yhtä korkealaatuinen kuin ennenkin, mutta ympäristöystävällisempi.

Asfaltointi asettaa äärimmäisiä vaatimuksia kestävyydelle. Sen on kestettävä raskasta kuormitusta, kulutusta ja sääoloja pitkään. Todellinen kestävyys edellyttää kuitenkin vielä pidempää aikaperspektiiviä. 

ECO-Asfalt™ pienentää ilmastovaikutustamme ja säästää luonnonvaroja vaikuttamatta lopputuotteen ominaisuuksiin. ECO-Asfalt™ voi korvata kokonaan perinteisen asfaltin kaiken tyyppisissä sovelluksissa, esimerkiksi liikennöidyillä teillä, lentokentillä, teollisuusalueilla, satamissa, kaduilla ja pyöräteillä.

Takaamme toimitettavalle massalle ja valmiille päällysteelle saman korkean laadun kuin ennenkin. Nyt vain entistä ympäristöystävällisemmin!

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Hiilidioksidipäästöt puolittavan ECO-Asfalt™:in tuotanto käynnistyi Lahden asfalttiasemalla

Peab Asfalt käynnisti ECO-Asfalt™:in tuotannon Lahden asfalttiasemallaan. Lahdessa asfaltin valmistuksessa käytettävä fossiilinen maakaasu korvataan uusiutuvista raaka-aineista tuotetulla biokaasulla.

Peab Asfalt Lahti – Euroopan ympäristöpääkaupunki 2021:n pääyhteistyökumppaniksi

Vahvasti kestävään kehitykseen panostava Peab Asfalt lähtee tämän vuoden Euroopan ympäristöpääkaupungin pääyhteistyökumppaniksi ja käynnistää ensimmäisenä Suomessa ECO-Asfalt™:in lanseerauksen Lahden asfalttiasemallaan.

Ota yhteyttä!

Jorma Jäntti

Aluepäällikkö, Lahti

Puhelin: +358 400 495 182
Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön