Etsi

"" gave 59 results

Betoni- ja luonnonkiviurakointi

Laadukkaasti toteutettu kaupunki- tai pihaympäristö on helppo ylläpitää ja siitä on iloa käyttäjilleen vielä vuosien päästäkin.

Yleisimmät asfalttityypit

Asfaltti on kestävä ja helppohoitoinen päällyste kaduille, pihoille ja pysäköintialueille.

Tiivis pohja Lemground-maabentoniitillä

Lemground on maabentoniitti, jota käytetään mineraalisena tiivisteenä. Sen tehtävä on estää kemikaalien kulku rakenteen läpi.

Massaliikuntasauma Lemjoint 35 siltarakenteisiin

Siltarakenteiden massaliikuntasauma Lemjoint 35 on elastinen sauma, joka soveltuu erinomaisesti vaihteleviin ilmasto-olosuhteisiin ja erilaisiin kulutusvaatimuksiin.

Lemmastix-vedeneriste

Lemmastix-vedeneristeellä kestävä lopputulos

Lempore hulevesien hallintaan

Avoin asfaltti Lempore on vettä läpäisevä ratkaisu kaupunkitulvien ja valumavesien vähentämiseksi.

Tiivis valuasfaltti Lemproof

Lemproof on vesitiivis valuasfaltti, jota käytetään sekä eriste- että kulutuskerroksena.

Stabilointi - teiden ja katujen rakennekerroksen vahvistusmenetelmä

Matalalämpöasfaltti on ympäristöystävällinen päällystämismenetelmä, joka vähentää energiankulutusta ja päästöjä. Nykymenetelmillä tehtynä se on yhtä kestävää kuin perinteinen asfaltti.

Hiljainen asfaltti Whisperfalt rengasmelua vaimentamaan

Whisperfalt on rengasmelua vaimentava päällyste eli niin kutsuttu hiljainen asfaltti. Se vaimentaa myös ajoneuvojen sisälle tulevaa melua.

Peab vahvistaa liiketoimintaansa Pohjoismaissa

Keskiviikosta 1.4. alkaen Peabilla aloittaa yhteensä 1 700 uutta työntekijää. Ostamalla YIT:ltä sen Pohjoismaiden päällystys- ja kiviainesliiketoiminnan, Peab kasvattaa pohjoismaista liiketoimintaansa erityisesti Suomessa ja Norjassa. Tanskasta tulee päällystysliiketoiminnan myötä Peab-konsernille uusi liiketoiminta-alue.

Novaflex-menetelmällä uusitaan päällysteen kulutuskerros

Novaflex on uusiopäällystysmenetelmä, jolla uusimme päällysteen kulutuskerrosta. Se soveltuu mainiosti kohteisiin, joissa on vähäisiä pituussuuntaisia epätasaisuuksia, verkkohalkeamia ja syvät kulumisurat.

Haluamme olla hyvä naapuri

Tuotamme asfalttia asiakkaidemme, kuten kuntien, kaupunkien ja valtion tarpeisiin. Panostamme siihen, että asfaltti kestää pitkään ja valittu materiaali on kohteeseen paras mahdollinen. Palvelemme päällystys- ja asfalttiasioissa koko Suomessa.

Päällysteet teille ja kaduille

Teiden ja katujen päällysteet kannattaa valita aina tapauskohtaisesti kulutuksen ja kuormituksen mukaan. Koko Suomen kattava verkostomme palvelee sinua kaikissa päällystystarpeissa.

Satamat ja varastokentät

Satamat ja varastokentät vaativat eniten päällysteeltä. Satamien ja varastokenttien mitoittavina tekijöinä ovat kantavuusvaatimukset. Rakenteen tulee kestää konteista ja muista varastoitavista materiaaleista syntyviä staattisia kuormia sekä konttien kuormaus- ja siirtokaluston aiheuttamia dynaamisia kuormia. Tavanomaisissa kuormitustilanteiss...

Pihojen ja pysäköintialueiden asfaltointi

Piha- ja pysäköintialueen päällysteeltä vaaditaan tasaisuutta ja sileää pintaa. Näihin kohteisiin asfaltti on taloudellinen ja toimiva valinta.

Kestävä maatila-asfaltti

Maatila-asfaltti on kestävä pinnoite ulkotiloihin, eläinsuojiin ja varastohalleihin.

Liukuvalutuotteilla kestäviä ja siistejä ratkaisuja kaupunkiympäristöihin

Liukuvalumenetelmällä paikan päällä valmistetut reunakivet, muurit ja kuvioidut betonipinnat ovat kestävämpi ratkaisu perinteisille betonireunakiville, -kiveyksille ja -muureille. Liukuvalumenetelmällä saadaan aikaiseksi kestävä, yhtenäinen ja siisti lopputulos. Käytämme laadukasta rapautumatonta betonia, jota vahvistetaan tarvittaessa harjaterä...

Uusioasfaltti on ympäristöystävällinen valinta

Tiesitkö, että asfaltti on sataprosenttisesti kierrätettävää ja että PEAB on sen kierrätyksessä maailman kärkiyrityksiä? Uusioasfalttimme laatu ja kestävyys ovat vastaavat kuin täysin uusista raaka-aineista tehdyllä asfaltilla.

Päällystyksen tuotteet

Meillä on maan laajin asfalttivalikoima. Tarjoamme niin normien mukaisia perusasfaltteja kuin laajan valikoiman erikoispäällysteitä.

Palvelut

Meiltä saat palvelut kaikkeen päällystämiseen, myös päällysteen elinkaaren pidentämiseen. Asiantuntijoiltamme saat tietoa eri vaihtoehdoista.

template
template
template

template

template

template

template

Laajuus
template
Aika
template
Asiakas
template
Urakkasumma
template
Arkkitehti
template
Urakoitsija
template
Tila
template
Tila
template
Valmistuminen
template
Asuntoja
template
Huoneita
template
Asuinpinta-ala
template
Tontin pinta-ala
template
Myyntihinta
template
Velaton hinta
template
Yhtiövastike
template
Myynnin aloitus
template
Myynnin aloitus
template
Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön