Etsi

"" gave 57 results

Yleisimmät asfalttityypit

Asfaltti on kestävä ja helppohoitoinen päällyste kaduille, pihoille ja pysäköintialueille.

Betoniset ja graniittiset päällystekivet

Kiveykset ja laatoitukset jäsentävät pienen tai suuren ulkoalueen. Päällystekivet tekevät ulkoalueestasi toimivan ja edustavan. Materiaali voi olla luonnonkiveä, betonikiveä tai molempia yhdessä. Teemme kiviurakointia ja kiviasennuksia sekä pieninä asennus- ja korjaustöinä että kokonaisurakkahankkeina. Rajattomasti mahdollisuuksia – näyttävät ko...

Ulkotilojen portaat, muurit, julkisivuverhoukset ja kadunkalusteet

Porrasasennukset, muuriasennukset ja julkisivuverhoukset ovat keskeinen osa erikoisosaamistamme. Ammattitaitomme perustuu vuosikymmenten kokemukseen. Ulkotilojen portaat ja kaiteet Olipa kysymyksessä massiivikiviportaat, yhdistelmärakenneportaat tai laattaporras betonirungolle, voit luottaa kokemukseemme ja ammattitaitoomme. Meiltä saat porrasra...

Asfaltin ja betonin jyrsintä

Asfaltin ja betonin jyrsintä tuo säästöä teiden kunnossapitoon.

Betoni- ja luonnonkiviurakointi

Laadukkaasti toteutettu kaupunki- tai pihaympäristö on helppo ylläpitää ja siitä on iloa käyttäjilleen vielä vuosien päästäkin.

Tiivis pohja Lemground-maabentoniitillä

Lemground on maabentoniitti, jota käytetään mineraalisena tiivisteenä. Sen tehtävä on estää kemikaalien kulku rakenteen läpi.

Pihasaneeraukset ja pienet maarakennustyöt

Puramme vanhat päällysteet, korjaamme vedeneristeet sekä muut rakenteet, teemme tarvittavat massanvaihdot ja rakennamme uuden pihan päällysteet, muurit, portaat ja reunakivet suunnitelmien mukaisesti. Pääkaupunkiseudulla teemme myös viherrakentamista ja muilla alueilla meillä on laaja verkosto viherrakentamisen yhteistyökumppaneita. Voimme sisäl...

Lemmastix-vedeneriste

Lemmastix-vedeneristeellä kestävä lopputulos

Peab vahvistaa liiketoimintaansa Pohjoismaissa

Keskiviikosta 1.4. alkaen Peabilla aloittaa yhteensä 1 700 uutta työntekijää. Ostamalla YIT:ltä sen Pohjoismaiden päällystys- ja kiviainesliiketoiminnan, Peab kasvattaa pohjoismaista liiketoimintaansa erityisesti Suomessa ja Norjassa. Tanskasta tulee päällystysliiketoiminnan myötä Peab-konsernille uusi liiketoiminta-alue.

Massaliikuntasauma Lemjoint 35 siltarakenteisiin

Siltarakenteiden massaliikuntasauma Lemjoint 35 on elastinen sauma, joka soveltuu erinomaisesti vaihteleviin ilmasto-olosuhteisiin ja erilaisiin kulutusvaatimuksiin.

Stabilointi - teiden ja katujen rakennekerroksen vahvistusmenetelmä

Matalalämpöasfaltti on ympäristöystävällinen päällystämismenetelmä, joka vähentää energiankulutusta ja päästöjä. Nykymenetelmillä tehtynä se on yhtä kestävää kuin perinteinen asfaltti.

Tiivis valuasfaltti Lemproof

Lemproof on vesitiivis valuasfaltti, jota käytetään sekä eriste- että kulutuskerroksena.

Lempore hulevesien hallintaan

Avoin asfaltti Lempore on vettä läpäisevä ratkaisu kaupunkitulvien ja valumavesien vähentämiseksi.

Hiljainen asfaltti Whisperfalt rengasmelua vaimentamaan

Whisperfalt on rengasmelua vaimentava päällyste eli niin kutsuttu hiljainen asfaltti. Se vaimentaa myös ajoneuvojen sisälle tulevaa melua.

Palvelut

Meiltä saat palvelut kaikkeen päällystämiseen, myös päällysteen elinkaaren pidentämiseen. Asiantuntijoiltamme saat tietoa eri vaihtoehdoista.

Liukuvalutuotteilla kestäviä ja siistejä ratkaisuja kaupunkiympäristöihin

Liukuvalumenetelmällä paikan päällä valmistetut reunakivet, muurit ja kuvioidut betonipinnat ovat kestävämpi ratkaisu perinteisille betonireunakiville, -kiveyksille ja -muureille. Liukuvalumenetelmällä saadaan aikaiseksi kestävä, yhtenäinen ja siisti lopputulos. Käytämme laadukasta rapautumatonta betonia, jota vahvistetaan tarvittaessa harjaterä...

Satamat ja varastokentät

Satamat ja varastokentät vaativat eniten päällysteeltä. Satamien ja varastokenttien mitoittavina tekijöinä ovat kantavuusvaatimukset. Rakenteen tulee kestää konteista ja muista varastoitavista materiaaleista syntyviä staattisia kuormia sekä konttien kuormaus- ja siirtokaluston aiheuttamia dynaamisia kuormia. Tavanomaisissa kuormitustilanteissa v...

Pihojen ja pysäköintialueiden asfaltointi

Piha- ja pysäköintialueen päällysteeltä vaaditaan tasaisuutta ja sileää pintaa. Näihin kohteisiin asfaltti on taloudellinen ja toimiva valinta.

Päällysteet teille ja kaduille

Teiden ja katujen päällysteet kannattaa valita aina tapauskohtaisesti kulutuksen ja kuormituksen mukaan. Koko Suomen kattava verkostomme palvelee sinua kaikissa päällystystarpeissa.

template
template
template

template

template

template

template

Laajuus
template
Aika
template
Asiakas
template
Urakkasumma
template
Arkkitehti
template
Urakoitsija
template
Tila
template
Tila
template
Valmistuminen
template
Asuntoja
template
Huoneita
template
Asuinpinta-ala
template
Tontin pinta-ala
template
Myyntihinta
template
Velaton hinta
template
Yhtiövastike
template
Myynnin aloitus
template
Myynnin aloitus
template
Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön