Etsi

"" gave 68 results

Ekologinen Uraremix-uusiosekoitusmenetelmä

Uraremix on uusiosekoitusmenetelmä, jonka avulla rajattujen päällystealueiden korjaus on taloudellista ja nopeaa. Se soveltuu mm. urapaikkauksiin, saumakorjauksiin, reikäjonojen, verkkohalkeamien ja pituussuuntaisten halkeamien korjauksiin.

Uusioasfaltti on ympäristöystävällinen valinta

Tiesitkö, että asfaltti on sataprosenttisesti kierrätettävää ja että PEAB on sen kierrätyksessä maailman kärkiyrityksiä? Uusioasfalttimme laatu ja kestävyys ovat vastaavat kuin täysin uusista raaka-aineista tehdyllä asfaltilla.

Liukuvalutuotteilla kestäviä ja siistejä ratkaisuja kaupunkiympäristöihin

Liukuvalumenetelmällä paikan päällä valmistetut reunakivet, muurit ja kuvioidut betonipinnat ovat kestävämpi ratkaisu perinteisille betonireunakiville, -kiveyksille ja -muureille. Liukuvalumenetelmällä saadaan aikaiseksi kestävä, yhtenäinen ja siisti lopputulos. Käytämme laadukasta rapautumatonta betonia, jota vahvistetaan tarvittaessa harjaterä...

Satamat ja varastokentät

Satamat ja varastokentät vaativat eniten päällysteeltä. Satamien ja varastokenttien mitoittavina tekijöinä ovat kantavuusvaatimukset. Rakenteen tulee kestää konteista ja muista varastoitavista materiaaleista syntyviä staattisia kuormia sekä konttien kuormaus- ja siirtokaluston aiheuttamia dynaamisia kuormia. Tavanomaisissa kuormitustilanteiss...

Haluamme olla hyvä naapuri

Tuotamme asfalttia asiakkaidemme, kuten kuntien, kaupunkien ja valtion tarpeisiin. Panostamme siihen, että asfaltti kestää pitkään ja valittu materiaali on kohteeseen paras mahdollinen. Palvelemme päällystys- ja asfalttiasioissa koko Suomessa.

Pihojen ja pysäköintialueiden asfaltointi

Piha- ja pysäköintialueen päällysteeltä vaaditaan tasaisuutta ja sileää pintaa. Näihin kohteisiin asfaltti on taloudellinen ja toimiva valinta.

Päällysteet teille ja kaduille

Teiden ja katujen päällysteet kannattaa valita aina tapauskohtaisesti kulutuksen ja kuormituksen mukaan. Koko Suomen kattava verkostomme palvelee sinua kaikissa päällystystarpeissa.

Novaflex-menetelmällä uusitaan päällysteen kulutuskerros

Novaflex on uusiopäällystysmenetelmä, jolla uusimme päällysteen kulutuskerrosta. Se soveltuu mainiosti kohteisiin, joissa on vähäisiä pituussuuntaisia epätasaisuuksia, verkkohalkeamia ja syvät kulumisurat.

Kestävä maatila-asfaltti

Maatila-asfaltti on kestävä pinnoite ulkotiloihin, eläinsuojiin ja varastohalleihin.

Yleisimmät asfalttityypit

Asfaltti on kestävä ja helppohoitoinen päällyste kaduille, pihoille ja pysäköintialueille.

Betoniset ja graniittiset päällystekivet

Kiveykset ja laatoitukset jäsentävät pienen tai suuren ulkoalueen. Päällystekivet tekevät ulkoalueestasi toimivan ja edustavan. Materiaali voi olla luonnonkiveä, betonikiveä tai molempia yhdessä. Teemme kiviurakointia ja kiviasennuksia sekä pieninä asennus- ja korjaustöinä että kokonaisurakkahankkeina. Rajattomasti mahdollisuuksia – näyttävät...

Ulkotilojen portaat, muurit, julkisivuverhoukset ja kadunkalusteet

Porrasasennukset, muuriasennukset ja julkisivuverhoukset ovat keskeinen osa erikoisosaamistamme. Ammattitaitomme perustuu vuosikymmenten kokemukseen. Ulkotilojen portaat ja kaiteet Olipa kysymyksessä massiivikiviportaat, yhdistelmärakenneportaat tai laattaporras betonirungolle, voit luottaa kokemukseemme ja ammattitaitoomme. Meiltä saat por...

Asfaltin ja betonin jyrsintä

Asfaltin ja betonin jyrsintä tuo säästöä teiden kunnossapitoon.

Remix – ympäristöystävällinen tapa parantaa päällystettä

Remix-menetelmä on ympäristöystävällinen tapa parantaa päällystettä. Hyödynnämme vanhan asfaltin sataprosenttisesti suoraan tien päällä.

Betoni- ja luonnonkiviurakointi

Laadukkaasti toteutettu kaupunki- tai pihaympäristö on helppo ylläpitää ja siitä on iloa käyttäjilleen vielä vuosien päästäkin.

Stabilointi – rakennekerroksen vahvistusmenetelmä

Stabilointi on kehittämämme, edullinen ja nopea rakennekerroksen vahvistusmenetelmä, jolla jatkamme teiden käyttöikää ja varmistamme uusien alueiden kantavuuden.

Pihasaneeraukset ja pienet maarakennustyöt

Puramme vanhat päällysteet, korjaamme vedeneristeet sekä muut rakenteet, teemme tarvittavat massanvaihdot ja rakennamme uuden pihan päällysteet, muurit, portaat ja reunakivet suunnitelmien mukaisesti. Pääkaupunkiseudulla teemme myös viherrakentamista ja muilla alueilla meillä on laaja verkosto viherrakentamisen yhteistyökumppaneita. Voimme si...

Lemmastix-vedeneriste

Lemmastix-vedeneristeellä kestävä lopputulos

Massaliikuntasauma Lemjoint 35 siltarakenteisiin

Siltarakenteiden massaliikuntasauma Lemjoint 35 on elastinen sauma, joka soveltuu erinomaisesti vaihteleviin ilmasto-olosuhteisiin ja erilaisiin kulutusvaatimuksiin.

template
template
template

template

template

template

template

Laajuus
template
Aika
template
Asiakas
template
Urakkasumma
template
Arkkitehti
template
Urakoitsija
template
Tila
template
Tila
template
Valmistuminen
template
Asuntoja
template
Huoneita
template
Asuinpinta-ala
template
Tontin pinta-ala
template
Myyntihinta
template
Velaton hinta
template
Yhtiövastike
template
Myynnin aloitus
template
Myynnin aloitus
template
Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön