Oikea päällyste oikeaan paikkaan

Valmistamme asfaltti- ja uusioasfalttipäällysteitä ja pintauksia, stabiloimme rakenteita, jyrsimme päällysteitä ja teemme vedeneristyksiä. Materiaalin valinta kannattaa tehdä aina tapauskohtaisesti. Autamme sinua valinnassa!

Erilaiset käyttökohteet asettavat päällysteratkaisuille omat vaatimuksensa. Oikeilla päällystevalinnoilla ja riittävillä kerrospaksuuksilla rakenteesta saadaan liikenne- ja ilmastokuormitusta hyvin kestävä.

Löydät meiltä kohteeseesi parhaan mahdollisen päällysteratkaisun, on kysymyksessä sitten teiden tai katujen päällystäminen, parkkihallin pinnoitus, taloyhtiön pihakansi, maatila, pysäköintialue tai vaikkapa lentokentän kiitorata. Toimitamme päällysteet teille ja kaduille kohteen käyttövaatimusten, kuten liikennemäärien, kulutuksen ja kuormituksen mukaan.

Olemme kehittäneet siltojen ja pysäköintitasojen päällystämiseen erinomaisia vedeneristeitä ja erikoispäällysteitä.

Erityisen raskaan kulutuksen kohteet, kuten satamat ja varastokentät päällystämme niin sanotun Heavy Duty Pavement -konseptin mukaisesti.

Varasto- ja teollisuuslattioille olemme kehittäneet Confalt-päällysteen, joka kestää hyvin teollisuustoiminnan kuormitusta ja on palonkestävä. Kaatopaikkojen ja altaiden vesitiiviissä päällysteissä huomioimme ympäristönsuojeluvaatimukset.

Asfaltti on kestävä ja helppohoitoinen päällyste myös pihoille ja pysäköintialueille. Maatila-asfaltti on turvallista eläimille eikä se sisällä syövyttäviä aineita.

Kanssamme projekti pysyy hallinnassa ja säästyt ylimääräisiltä kustannuksilta. Hintamme ovat muutenkin aina kilpailukykyisiä. Pyydä siis meiltä tarjous. Vastaamme pian.