Betoniset ja graniittiset päällystekivet

Kiveykset ja laatoitukset jäsentävät pienen tai suuren ulkoalueen. Päällystekivet tekevät ulkoalueestasi toimivan ja edustavan. Materiaali voi olla luonnonkiveä, betonikiveä tai molempia yhdessä. Teemme kiviurakointia ja kiviasennuksia sekä pieninä asennus- ja korjaustöinä että kokonaisurakkahankkeina.

Rajattomasti mahdollisuuksia – näyttävät kokonaisuudet monenlaisiin kohteisiin

Betoni- ja luonnonkivituotteet antavat suunnittelijalle ja pihanrakentajalle lähes rajattomasti mahdollisuuksia – niillä voit rakentaa näyttäviä kokonaisuuksia hyvin erilaisiin ja erikokoisiin kohteisiin. Kivetyksien ja laatoituksien rinnalle sopivat reunakivet, portaat ja muurit.
Teemme kivien asennusta käytännössä mihin vain: esimerkiksi yksityispihoihin, kaduille, terasseille, toreille, rautatieasemien laitureille, teollisuuden lastausalueille, satamiin ja raitiotiekiskojen alueille.

Yksityiskohdat ammattitaidolla

Kiviasennuksissa kiinnitämme erityistä huomiota yksityiskohtiin, kuten kaivojen, valaisinpylväiden tai muiden liitosten toteuttamiseen leikkauksin ja sovituskivin. Saneerauskohteissa teemme yhteistyötä eri valmistajien kanssa ja tarvittaessa toimitamme esimerkiksi käsin valettuja erikoislaattoja, erikoiskokoja ja erikoispintakäsiteltyjä kiviä. Tavallisia betonikiviä ovat kartanokivet, kuviokivet ja klassikkokivet. Roomalaisia kiviä on saatavilla graniittisena ja betonisena. Kiviin on saatavilla erikoisvärejä tilauksesta. Lisäksi toimitamme ja asennamme suojatiekiviä eri pintakäsittelyllä, joko hienopestynä, hiekkapuhallettuna tai patinoituna.

Esteetön kulku kaupungissa ja asuntoalueilla

Toimitamme ja asennamme erilaiset ohjaavat ja opastavat laatat, joilla edesautetaan esteetöntä liikkumista katuympäristössä ja asuntoalueilla. Ohjaavien laattojen tarkoituksena on suunnata näkörajoitteisten kulkua. Huomiolaatat ovat varoittavia laattoja, joilla varoitetaan tulevista esteistä, kuten portaista ja tasoeroista.

Toimiva kuivatusrakenne

Huolehdimme, että kivetetyn alueen kuivatus ja kaadot toimivat suunnitellusti. Meiltä saat asennettuna myös pintavesien johdatukseen tarkoitetut kourulaatat (betoniset ja graniittiset), sekä kiveyksistä rakennettavat kourut. Kourulaattojen ja linjakuivatuskourujen (ritiläkourut ACO ja Faserfix / Recyfix) asennukset hoidamme rutiinilla. Kivien asennuksen teemme tilanteen mukaan hiekalle, kivituhkalle tai maakostealle betonille.

Nurmikivet ja hulevesikivet

Asennamme erityyppiset nurmikivet – kuten Golfkivi, Viherässä, Reikälaatta, SF-reikäkivi, Vihernappula – multaus- ja kylvötöineen. Asennamme myös vettä läpäiseviä kiviä, esimerkiksi Akva-kivet. Olemme olleet mukana Class-hankkeessa, jossa tutkitaan vettä läpäiseviä päällysteitä, muun muassa läpäisevien betonikivien käyttöä.

Kunnostamme vanhaa tai rakennamme uutta - kysy meiltä lisää

Ammattilaisemme toteuttavat pihoille, kaduille, toreille sekä puistoihin kestävät, kauniit ja viimeistellyt ratkaisut. Teemme kivetystyöt tarpeitasi ja toiveitasi vastaaviksi, kunnostamme vanhaa tai toteutamme kokonaan uutta. Käytössämme ovat uusimmat tekniset ratkaisut ja koneet. Työmme onnistuu sujuvasti ja tarkasti kohteen koosta riippumatta, alueen erityispiirteet huomioiden. Katso yhteystietomme ja kysy lisää!

Ota yhteyttä!

Antti Kuula

Urakointipäällikkö, Betoni- ja luonnonkiviurakointi, Pääkaupunkiseutu ja Uusimaa

Puhelin: +358 46 9200 583

Kimmo Arhe

Aluepäällikkö, Betoni- ja luonnonkiviurakointi, Muu Suomi

Puhelin: +358 40 550 4298
Sähköposti: kimmo.arhe@peabasfalt.fi