Asfaltoinnin kesätyöt

Päällystämme kaikenlaisia kohteita kuten teitä, katuja ja esimerkiksi lentokenttiä ympäri Suomen. Olemme Suomen suurin päällystäjä ja tarvitsemme hyviä tyyppejä mukaan osaavaan porukkaamme. Meillä on monenlaisia mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä. Hae mukaan!

Haemme nyt kesätyöntekijöitä päällystystehtäviin ympäri Suomen.

Tarjolla on sekä haalari- että työnjohtoharjoittelumahdollisuuksia riippuen osaamistasostasi ja kiinnostuksestasi. Haalariharjoittelussa kuljet työryhmän mukana ja pääset tutustumaan päällystyksen työtehtäviin perusteista alkaen. Haalariharjoittelu ei vaadi aiempaa kokemusta alalta, mutta esimerkiksi rakennusalan opinnoista tai aiemmasta työkokemuksesta rakentamisen ja logistiikan työtehtävien parissa on harjoittelussa hyötyä.

Työnjohtoharjoittelussa pääset puolestaan opettelemaan oman työryhmän ohjaamista ja vastuunkantoa, sekä näihin liittyviä raportointi-, asiakaspalvelu- ja esimiestaitoja. Työnjohtoharjoittelu edellyttää aiempaa kokemusta ja ymmärrystä päällystyksen tehtävistä. Myös B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat edellytys työmaiden saavuttamiseksi. Lisäksi rakennusmestari- tai rakennusinsinööriopinnoista on hyötyä työnjohtoharjoittelussa!

Hae tehtäviin viimeistään 28.2.2022 lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen tyopaikat@peabasfalt.fi. Muistathan ilmoittaa hakemuksessasi, millä alueella olisit valmis työskentelemään!

Miksi hakea Peabille?

  • Olemme tasa-arvoinen ja monien mahdollisuuksien työpaikka
  • Kannustamme monipuoliseen osaamisen kehittämiseen
  • Panostamme työhyvinvointiin, työssä viihtyvyyteen ja turvallisuuteen
  • Panostamme henkilöstön hyvinvointiin mm. laajoilla liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvillä eduilla, tarjoamme laajan työterveyshuollon, ensiluokkaiset varusteet työmailla sekä kilpailukykyisen palkan
  • Arvomme (luotettava, kehittyvä, henkilökohtainen ja käytännönläheinen) näkyvät vahvasti arjessa
  • Pyrimme tarjoamaan harjoittelijoillemme ja kesätyöntekijöillemme mahdollisimman monipuolisia tehtäviä ja laaja-alaisen kokemuksen

Voit myös lukea aiempien vuosien kesäharjoittelijoiden kokemuksia täältä.

Miten rekrytointiprosessi etenee?

Käsittelemme kesätyöhakemuksia koko rekrytointiprosessin ajan ja osa kesätyöpaikoista täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakuprosessin etenemisestä saat tietoa verkkosivuiltamme tammikuun loppupuolella sekä sähköpostiviestillä hakuajan päätyttyä.

Olemme olleet mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa vuodesta 2016 alkaen ja sijoittuneet useampana vuotena kymmenen parhaan joukkoon kesäduunikilpailussa, joka järjestetään vuosittain kampanjaryhmän toimesta.

Tutustu myös muihin Peabin kesätyöpaikkoihin:

Infrarakentamisen kesätyöt

Haemme nyt kesäksi työnjohtoharjoittelijoita infrarakentamisen pariin PK-seudulle, Itä-Suomeen ja Ouluun. Hae nyt!

Asfalttilaboratorion kesätyöt

Haemme nyt kesäharjoittelijoita Vantaan ja Oulun laboratorioihimme. Lue lisää ja hae nyt!

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön