Esihenkilö laboranttitiimiin

Etsimme nyt laboranttitiimin esihenkilöä päällystyksen liiketoimintaamme Vantaan keskuslaboratorioon. Peab Asfaltin keskuslaboratorio on 18 hengen kehitys- ja laadunvalvontaorganisaatio, joka tekee kiinteää yhteistyötä Peabin asfaltin ja Swerockin tuotantoyksiköiden kanssa, niin Suomessa kuin muissakin toimintamaissa. Aluksi tehtäviisi kuuluu tutustua päällystealan laboratoriotestaukseen ja työmaamittauksiin sekä alustavaan tulosten käsittelyyn. Tehtävän menestyksekäs suorittaminen antaa mahdollisuuden edetä laboranttitiimin esihenkilöksi. Työsuhde on vakituinen ja työsuhteen toivotaan alkavan mahdollisimman pian, mieluiten jo kesän aikana.

Sinulla on mielellään jo muutaman vuoden työkokemus laboratoriossa työskentelystä ja omaat kiinnostuksen alaa kohtaan. Sinulla on tehtävään soveltuva, esimerkiksi laborantin, laboratorioanalyytikon tai muu teknisen alan tutkinto. Omaat joustavan asenteen työn tekemiseen ja hyvät yhteistyötaidot. Tehtävässä menestyminen edellyttää englannin kielen taitoa. 

Meillä työskentelet vastuullisessa ja joustavassa työyhteisössä, jossa voit kehittyä oman alasi ammattilaisena. Tarjoamme haastavia työtehtäviä, erinomaiset liikuntaedut sekä kattavat työterveyspalvelut.

Lisätietoja tehtävästä antaa laboratoriopäällikkö Kimo Kiviniemi, puh. 0405722968.

Hae tehtävää 14.7.2022 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja CV osoitteeseen tyopaikat@peabasfalt.fi

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa 17 000 henkeä, joista Suomessa yli 2000 henkilöä. Peab-konsernin liikevaihto on 5.3 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä.

Päällystämme teitä ja katuja. Louhimme, murskaamme ja myymme kiviaineksia sekä valmistamme ja toimitamme betonia ympäri Suomen. Laadun varmistus ja uudet ratkaisut ovat toimintamme ytimessä. Olemme Suomen suurin päällystäjä ja merkittävä rakennusmateriaalien toimittaja ja tarvitsemme hyviä tyyppejä mukaan osaavaan porukkaamme. Meillä on monenlaisia mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä. Hae mukaan!