Infrarakentamisen työnjohtoharjoittelijoita

Päällystämme teitä ja katuja. Louhimme, murskaamme ja myymme kiviaineksia sekä valmistamme ja toimitamme betonia ympäri Suomen. Laadun varmistus ja uudet ratkaisut ovat toimintamme ytimessä. Olemme Suomen suurin päällystäjä ja merkittävä rakennusmateriaalien toimittaja ja tarvitsemme hyviä tyyppejä mukaan osaavaan porukkaamme. Meillä on monenlaisia mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä. Hae mukaan!

Haemme nyt kesäksi työnjohtoharjoittelijoita infrarakentamisen pariin PK-seudulle, Itä-Suomeen ja Ouluun.

Työnjohtoharjoittelijanamme pääset tutustumaan perustus- ja maanrakennuksen työtehtäviin työnjohdon näkökulmasta. Työtehtäväsi sisältävät mm. työmaan valvontaa ja suunnittelua, resursointia, tarkastuksia ja työturvallisuudesta huolehtimista. Kesäharjoittelu suoritetaan kokeneempien työmaapäälliköittemme ohjauksessa ja he ovat tukenasi koko harjoittelun ajan.

Työnjohtoharjoittelu sopii hyvin esimerkiksi yhdyskuntatekniikan tai energia- ja ympäristötekniikan opiskelijalle, jolla on jo mielellään hieman kokemusta alan työtehtävistä esimerkiksi aiemman haalariharjoittelun muodossa. Harjoittelun aloitus ja kesto ovat sovittavissa.

Lisätietoja tehtävistä antavat:

Hae tehtäviin viimeistään 28.2.2022 lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen tyopaikat@peabasfalt.fi. Muistathan ilmoittaa mille alueelle olet hakemassa!

 

Miksi hakea Peabille?

  • Olemme tasa-arvoinen ja monien mahdollisuuksien työpaikka
  • Kannustamme monipuoliseen osaamisen kehittämiseen
  • Panostamme työhyvinvointiin, työssä viihtyvyyteen ja turvallisuuteen
  • Panostamme henkilöstön hyvinvointiin mm. laajoilla liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvillä eduilla, tarjoamme laajan työterveyshuollon, ensiluokkaiset varusteet työmailla sekä kilpailukykyisen palkan
  • Arvomme (luotettava, kehittyvä, henkilökohtainen ja käytännönläheinen) näkyvät vahvasti arjessa
  • Pyrimme tarjoamaan harjoittelijoillemme ja kesätyöntekijöillemme mahdollisimman monipuolisia tehtäviä ja laaja-alaisen kokemuksen
  • Olemme olleet mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa vuodesta 2016 alkaen ja sijoittuneet useampana vuotena kymmenen parhaan joukkoon kesäduunikilpailussa, joka järjestetään vuosittain kampanjaryhmän toimesta.

Miten rekrytointiprosessi etenee?

Käsittelemme kesätyöhakemuksia koko rekrytointiprosessin ajan ja osa kesätyöpaikoista täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakuprosessin etenemisestä saat tietoa verkkosivuiltamme tammikuun loppupuolella sekä sähköpostiviestillä hakuajan päätyttyä.

Olemme olleet mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa vuodesta 2016 alkaen ja sijoittuneet useampana vuotena kymmenen parhaan joukkoon kesäduunikilpailussa, joka järjestetään vuosittain kampanjaryhmän toimesta.

Asfaltoinnin kesätyöt

Haemme nyt kesäharjoittelijoita päällystystehtäviin ympäri Suomen. Lue lisää ja hae!

Asfalttilaboratorion kesätyöt

Haemme nyt kesäharjoittelijoita Vantaan ja Oulun laboratorioihimme. Lue lisää ja hae nyt!

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön