Kesätyö asfalttilaboratoriossa

Päällystämme kaikenlaisia kohteita kuten teitä, katuja ja esimerkiksi lentokenttiä ympäri Suomen. Laadun varmistus ja uudet ratkaisut ovat toimintamme ytimessä. Olemme Suomen suurin päällystäjä ja tarvitsemme hyviä tyyppejä mukaan osaavaan laboratorioporukkaamme. Meillä on monenlaisia mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä. Hae mukaan!

Haemme nyt kesäharjoittelijoita Vantaan ja Oulun laboratorioihimme.

Tehtäviin kuuluu mm. asfalttimassojen, päällysteiden ja niiden raaka-aineiden rutiininomaista laadunvalvontaa ja tutkimista. Laboratorioharjoittelu edellyttää järjestelmällisyyttä, tarkkuutta, hyvää asennetta ja valmiutta vuorotyöhön. Harjoittelu sopii hyvin kaikille laboratorioalan ja rakennusalan opiskelijoille, ja harjoittelun alkuajankohta ja kesto ovat sovittavissa.

Hae tehtäviin viimeistään 28.2.2022 lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen tyopaikat@peabasfalt.fi. Muistathan ilmoittaa kummalle paikkakunnalle olet hakemassa!

Miksi hakea Peabille?

  • Olemme tasa-arvoinen ja monien mahdollisuuksien työpaikka
  • Kannustamme monipuoliseen osaamisen kehittämiseen
  • Panostamme työhyvinvointiin, työssä viihtyvyyteen ja turvallisuuteen
  • Panostamme henkilöstön hyvinvointiin mm. laajoilla liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvillä eduilla, tarjoamme laajan työterveyshuollon, ensiluokkaiset varusteet työmailla sekä kilpailukykyisen palkan
  • Arvomme (luotettava, kehittyvä, henkilökohtainen ja käytännönläheinen) näkyvät vahvasti arjessa
  • Pyrimme tarjoamaan harjoittelijoillemme ja kesätyöntekijöillemme mahdollisimman monipuolisia tehtäviä ja laaja-alaisen kokemuksen

Voit myös lukea aiempien vuosien kesäharjoittelijoiden kokemuksia täältä.

Miten rekrytointiprosessi etenee?

Käsittelemme kesätyöhakemuksia koko rekrytointiprosessin ajan ja osa kesätyöpaikoista täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakuprosessin etenemisestä saat tietoa verkkosivuiltamme tammikuun loppupuolella sekä sähköpostiviestillä hakuajan päätyttyä.

Olemme olleet mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa vuodesta 2016 alkaen ja sijoittuneet useampana vuotena kymmenen parhaan joukkoon kesäduunikilpailussa, joka järjestetään vuosittain kampanjaryhmän toimesta.

Asfaltoinnin kesätyöt

Haemme nyt kesäharjoittelijoita päällystystehtäviin ympäri Suomen. Lue lisää ja hae!

Infrarakentamisen kesätyöt

Haemme nyt kesäksi työnjohtoharjoittelijoita infrarakentamisen pariin PK-seudulle, Itä-Suomeen ja Ouluun. Hae nyt!

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön