Kiviasentaja/viherrakentaja, PK-seutu

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa 17 000 henkeä, joista Suomessa yli 2000 henkilöä. Peab-konsernin liikevaihto on 5.3 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä.

Etsimme nyt pääkaupunkiseudulle

2 – 4 viherrakentajaa/kiviasentajaa

määräaikaiseen työsuhteeseen Peab Asfalt -liiketoimintaan. Tehtäviisi kuuluvat osaamisen mukaan viherrakentaminen ja ylläpitotyöt ja/tai betoni- ja luonnonkivien asentaminen. Työn arvioitu kesto on päällystyskausi 2022, ja työn arvioidaan alkavan huhtikuussa 2022. Päätoimipaikka on Helsinki/Espoo, mutta työtehtäviä voi olla koko Uudenmaan alueella.

Sinulta odotamme ymmärrystä ja tietämystä alasta ja sen tehtävistä. Omaat hyvät käden taidot ja halun oppia ja kehittyä työssä, sekä positiivista asennetta työn tekemiseen. Sinulta löytyy myös joustavuutta kausityön vaatimiin haasteisiin. Luonteeltasi olet oma-aloitteinen ja työskentelet hyvin ryhmässä. Aiempi kokemus viherrakentamisesta, ylläpitotöistä sekä kivitöistä ja/tai alan koulutus katsotaan eduksi. Edellytämme vähintään B-luokan ajokorttia.

Meillä työskentelet vastuullisessa ja joustavassa työyhteisössä, jossa voit kehittyä oman alasi ammattilaisena. Tarjoamme haastavia työtehtäviä, erinomaiset liikuntaedut sekä kattavat työterveyspalvelut.

Lisätietoja tehtävästä antaa työmaapäällikkö Elina Laitinen, p. 050 379 5424, elina.laitinen@peabasfalt.fi. Viikoilla 52-2 lisätietoja antaa tarvittaessa urakointipäällikkö Antti Kuula, p. 046 920 0583, antti.kuula@peabasfalt.fi.

Hae tehtävää 23.1.2022 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja CV osoitteeseen tyopaikat@peabasfalt.fi. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön