Tiedonhallintakoordinaattori

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa 17 000 henkeä, joista Suomessa yli 2000 henkilöä. Peab-konsernin liikevaihto on 5.3 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä.

Etsimme nyt tiedonhallintakoordinaattoria

määräaikaiseen työsuhteeseen (vanhempainvapaan sijaisuus, ainakin elokuun 2023 loppuun saakka) osaksi Peab Industri Suomen HSEQ-organisaation Ympäristö ja työturvallisuus -tiimiä. Tiimi hoitaa ympäristöasioita Peab Asfalt ja Swerock -liiketoiminnoillemme. Sinulta löytyy järjestelmällisyyttä ja huolellisuutta sekä kykyä pitää langat käsissäsi!

Hakemamme tiedonhallintakoordinaattorin tehtäviin lukeutuu mm.

  • Ympäristö- ja maa-aineslupiin liittyvä vuosiraportointi viranomaisille. Vuosiraportointiin liittyvän tiedon keräyksen kehittämiseen osallistuminen.
  • Ympäristölupien ja niihin liittyvien dokumenttien, vuokrasopimusten ja kiinteistökauppakirjojen sähköinen arkistointi
  • Ympäristölupien lainvoimaisuuskyselyt ja ympäristölupiin liittyvien vakuuksien hakeminen
  • Osallistuminen master-datan ylläpitoon tuotannonohjausjärjestelmässä
  • Laskujen tiliöinti ja tarkastus (mm. ympäristölupiin liittyvät takauslaskut)
  • Tarvittaessa osallistuminen konsernin yritysvastuuraportointiin
  • Halutessaan osallistuminen naapuriyhteistyöhön sisältäen mm. naapuripalautteeseen vastaaminen
  • Muut erikseen sovittavat tiedonkäsittelytehtävät

Sinulta odotamme soveltuvaa tutkintoa, täsmällisyyttä, huolellisuutta ja järjestelmällisyyttä. Sinulla on kokemusta numerojen käsittelystä ja suoriudut hyvin tehtävistä, joilla on määräaika. Sinulla on hyvät MS Office –ohjelmien käyttötaidot, hyvät kommunikointitaidot, tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja sinulla on erinomainen suomen kielen taito. Eduksi katsomme päällystys-, kiviaines- ja valmisbetoniliiketoimintojen tuntemuksen, kokemuksen maa-aines- ja ympäristölupien kanssa työskentelystä, kokemuksen ympäristölupaviranomaisten kanssa työskentelystä ja kokemuksen taloushallinnon parissa työskentelystä. Myös ruotsin ja englannin kielen taito nähdään etuna.

Meillä työskentelet vastuullisessa ja joustavassa työyhteisössä, jossa voit kehittyä oman alasi ammattilaisena. Tarjoamme haastavia työtehtäviä,  erinomaiset liikuntaedut sekä kattavat työterveyspalvelut.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ympäristö- ja työturvallisuuspäällikkö Maiju Räsänen, p. 050 590 8460, maiju.rasanen@peabasfalt.fi

Verkkosivuiltamme voit lukea lisää liiketoiminnastamme www.peab.fi, www.peabasfalt.fi, www.swerock.fi ja www.lambertsson.fi.

Hae tehtävää 31.5.2022 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja CV osoitteeseen tyopaikat@peabasfalt.fi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.