Työmaapäällikkö, infrarakentaminen

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa 17 000 henkeä, joista Suomessa yli 2000 henkilöä. Peab-konsernin liikevaihto on 5.3 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä.

Etsimme nyt infrarakentamisen työmaapäällikköä Helsinkiin

vakituiseen työsuhteeseen. Työmaapäällikkönä vastaat monipuolisten infra- ja pohjarakennustyömaiden kustannustehokkaasta ja laadukkaasta toteutuksesta työmaan suunnitteluvaiheesta luovutukseen. Lisäksi toimit tarvittaessa esimiehenä omalle työmaaorganisaatiollesi, johdat työmaan alihankkijaverkostoa sekä vastaat työmaiden työturvallisuudesta.

Odotamme sinulta alan teknillistä koulutusta (rakennusmestari, DI, insinööri AMK) ja vähintään kahden vuoden kokemusta työnjohtotehtävistä. Sinulla on myös tietämystä ja ymmärrystä infrarakentamisesta. Lisäksi rakennusalan pätevyydet (FISE yms.) nähdään tehtävässä eduksi. Toivomme sinun omaavan myös hyvän paineensietokyvyn sekä aikaansaavan ja päättäväisen työotteen. Työt sijaitsevat ympäri pk-seutua, joten B-ajokortista ja autosta on tehtävässä hyötyä.

Meillä työskentelet vastuullisessa ja joustavassa työyhteisössä, jossa voit kehittyä oman alasi ammattilaisena. Tarjoamme haastavia työtehtäviä, erinomaiset liikuntaedut sekä kattavat työterveyspalvelut. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Matti Lahti, puh. 041 468 8877, matti.lahti@peabasfalt.fi.

 

Hae tehtävään viimeistään 17.10.2021 lähettämällä hakemuksesi ja CV osoitteeseen tyopaikat@peabasfalt.fi. Huomaathan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön