Työmaapäällikkö infrarakentaminen, Oulu

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa 17 000 henkeä, joista Suomessa yli 2000 henkilöä. Peab-konsernin liikevaihto on 5.3 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä.

Etsimme nyt infrarakentamisen työmaapäällikköä Ouluun

vakituiseen työsuhteeseen. Työmaapäällikkönä vastaat monipuolisten infra- ja pohjarakennustyömaiden kustannustehokkaasta ja laadukkaasta toteutuksesta työmaan suunnitteluvaiheesta luovutukseen. Lisäksi toimit tarvittaessa esimiehenä omalle työmaaorganisaatiollesi, johdat työmaan alihankkijaverkostoa sekä vastaat työmaiden työturvallisuudesta. 

Odotamme sinulta alan teknillistä koulutusta (rakennusmestari, DI, insinööri AMK) ja vähintään kahden vuoden kokemusta työnjohtotehtävistä. Sinulla on myös tietämystä ja ymmärrystä infrarakentamisesta. Lisäksi rakennusalan pätevyydet (FISE yms.) nähdään tehtävässä eduksi. Toivomme sinun omaavan myös hyvän paineensietokyvyn sekä aikaansaavan ja päättäväisen työotteen. Työt sijaitsevat ympäri Pohjois-Pohjanmaata ja Pohjois-Suomea, joten B-ajokorttia ja omaa autoa edellytetään. 

Meillä työskentelet vastuullisessa ja joustavassa työyhteisössä, jossa voit kehittyä oman alasi ammattilaisena. Tarjoamme haastavia työtehtäviä, erinomaiset liikuntaedut sekä kattavat työterveyspalvelut. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Taneli Seppälä, puh. 050 577 1521, taneli.seppala@peabasfalt.fi

Verkkosivuiltamme voit lukea lisää liiketoiminnastamme www.peab.fiwww.peabasfalt.fiwww.swerock.fi ja www.lambertsson.fi.

Hae tehtävään lähettämällä hakemuksesi ja CV osoitteeseen tyopaikat@peabasfalt.fi. Huomaathan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön