Työmahdollisuuksia Peab Asfaltilla

Peab Asfaltin laaja-alainen liiketoiminta tarjoaa monenlaisia työ- ja uramahdollisuuksia jo kesätöistä ja harjoitteluista lähtien.

Haku kesätöihin 2022 on päättynyt!

Päällystys

Päällystys-toimintamme työllistää satoja työntekijöitä niin työmaille kuin toimistoillekin. Työtehtävät vaihtelevat käytännön työstä työnjohtoon ja myynnistä tuotannon koordinointiin. Työmaamme liikkuvat jatkuvasti, ja sijoittuvat ympäri Suomen. Tarjoamme mielellämme myös kesätöitä ja harjoittelumahdollisuuksia alasta kiinnostuneille.

Infrarakentaminen

Infrarakentamisen yksikkömme työllistää eritoten alan työnjohtoa pääasiassa Etelä-, Itä- ja Pohjois-Suomessa. Meillä infrarakentamisen projekteihin lukeutuvat muun muassa maanrakennus- ja perustustyöt, siltatyöt sekä tie- ja katurakennetyöt. Tarjoamme vuosittain myös kesäharjoittelumahdollisuuksia työnjohtotehtävissä infra-alan opiskelijoille.

Korjaus ja huolto

Raskaskonekorjaamomme työllistävät mm. koneasentajia, koneasemanhoitajia sekä muita kunnossapidon asiantuntijoita, joiden tehtävänä on huolehtia päällystyskalustomme tehokkaasta ja turvallisesta toiminnasta. Korjaamomme tarjoavat myös kesätyö- ja harjoittelumahdollisuuksia alaa opiskeleville tai alasta kiinnostuneille.

Laboratorio

Tutkimus- ja kehitystoimintamme työllistää joukon alan ammattilaisia, jotka toimivat mm. laborantteina, asiantuntijoina ja tutkimusinsinööreinä laboratorioissamme Vantaalla ja Oulussa. Laboratoriomme tarjoavat vuosittain myös kesätyöpaikkoja laboratorio- ja rakennusalojen opiskelijoille opintoasteesta riippumatta.

Toimisto

Tukifunktiomme, kuten HSEQ, viestintä ja HR työllistävät lukuisia alojensa ammattilaisia useissa eri tehtävissä, niin avustavalla, asiantuntija- kuin päällikkö- ja johtotasollakin. Nämä tukifunktiomme toimivat pääosin Helsingin pääkonttoriltamme käsin. Suuntautuessasi näille aloille, voit pitää silmällä avautuvia harjoittelupaikkoja sivuiltamme.