Peab Asfalt työnantajana

Haemme joukkoomme sitoutuneita ja vastuullisia osaajia, jotka haluavat työskennellä, viihtyä ja kehittyä pohjoismaisina yhteiskuntarakentajina. Haluamme tehdä töitä niiden ihmisten hyväksi, joihin rakentamisemme ja infrarakentamisemme vaikuttavat nyt ja tulevaisuudessa. Nuorten paikka yhteiskunnassa on meille sydämen asia.

Meillä Peab Asfaltissa työskentelee paljon erilaisia ammattilaisia. Kaikilla on omat henkilökohtaiset ominaisuutensa ja työtehtävänsä, mutta yksi asia on kaikille yhteinen: yhtiömme ydinarvoista saamme voimaa ja inspiraatiota jokapäiväiseen työhömme. Olemme käytännönläheisiä, kehittyviä, henkilökohtaisia ja luotettavia. Työntekijöinä työskentelemme sujuvasti yhdessä, saamme kehittyä ja meillä on töissä mukavaa.

Asiakkaamme arvostavat sitä, että olemme läsnä paikallisesti ja pystymme vastaamaan heidän tarpeisiinsa. Näin haluamme toimia myös tulevaisuudessa. Siksi Peabin johdon odotetaan olevan vastuullisia, yrittäjähenkisiä ja rohkeita esikuvia, jotka ymmärtävät ympäröivää maailmaa ja antavat ihmisille mahdollisuuden kasvaa.