Töissä Peab Asfaltilla

Haemme joukkoomme sitoutuneita ja vastuullisia osaajia, jotka haluavat työskennellä, viihtyä ja kehittyä pohjoismaisina yhteiskuntarakentajina. Peab Asfalt on osa Peabia. Haluamme tehdä töitä niiden ihmisten hyväksi, joihin rakentamisemme ja infrarakentamisemme vaikuttavat nyt ja tulevaisuudessa. Nuorten paikka yhteiskunnassa on meille sydämen asia.

Meillä Peab Asfaltissa työskentelee paljon erilaisia ihmisiä. Kaikilla on omat henkilökohtaiset ominaisuutensa ja työtehtävänsä, mutta yksi asia on kaikille yhteinen: yhtiömme ydinarvoista saamme voimaa ja inspiraatiota jokapäiväiseen työhömme. Tuntuu hyvältä, että yhtiömme on käytännönläheinen, kehittyvä, henkilökohtainen ja luotettava. Työntekijöinä työskentelemme sujuvasti yhdessä, saamme kehittyä ja meillä on töissä mukavaa.

Asiakkaamme arvostavat sitä, että olemme läsnä paikallisesti ja pystymme vastaamaan heidän tarpeisiinsa. Näin haluamme toimia myös tulevaisuudessa. Siksi Peabin johtajien odotetaan olevan vastuullisia, yrittäjähenkisiä ja rohkeita esikuvia, jotka ymmärtävät ympäröivää maailmaa ja antavat ihmisille mahdollisuuden kasvaa.

Tule meille töihin!

Peab-konsernin yhtenä strategisena tavoitteena on olla paras työpaikka. Haluamme tarjota arvojemme mukaisia, haastavia mutta palkitsevia työpaikkoja. Kehittyvä, henkilökohtainen, käytännönläheinen ja luotettava – Peabin arvot, jotka kuvaavat toimintaamme ja meitä Peabilaisia. Katso avoimet työpaikat!

Avoin työpaikka työturvallisuuspäällikkö

Etsimme nyt Työturvallisuuspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Etelä-Suomen alueelle. Hakemamme työturvallisuuspäällikkö tulee osaksi Peab Asfalt Suomen HSEQ-organisaation Ympäristö ja työturvallisuus -tiimiä ja vastaa Peab Asfalt Suomen –liiketoiminnan työturvallisuuden kehittämisestä. Tutustu tarkemmin ja hae paikkaa!

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön