Töissä Peab Asfaltilla

Haemme joukkoomme sitoutuneita ja vastuullisia osaajia, jotka haluavat työskennellä, viihtyä ja kehittyä pohjoismaisina yhteiskuntarakentajina. Peab Asfalt on osa Peabia. Haluamme tehdä töitä niiden ihmisten hyväksi, joihin rakentamisemme ja infrarakentamisemme vaikuttavat nyt ja tulevaisuudessa. Nuorten paikka yhteiskunnassa on meille sydämen asia.

Meillä Peab Asfaltissa työskentelee paljon erilaisia ihmisiä. Kaikilla on omat henkilökohtaiset ominaisuutensa ja työtehtävänsä, mutta yksi asia on kaikille yhteinen: yhtiömme ydinarvoista saamme voimaa ja inspiraatiota jokapäiväiseen työhömme. Olemme käytännönläheisiä, kehittyviä, henkilökohtaisia ja luotettavia. Työntekijöinä työskentelemme sujuvasti yhdessä, saamme kehittyä ja meillä on töissä mukavaa.

Asiakkaamme arvostavat sitä, että olemme läsnä paikallisesti ja pystymme vastaamaan heidän tarpeisiinsa. Näin haluamme toimia myös tulevaisuudessa. Siksi Peabin johdon odotetaan olevan vastuullisia, yrittäjähenkisiä ja rohkeita esikuvia, jotka ymmärtävät ympäröivää maailmaa ja antavat ihmisille mahdollisuuden kasvaa.

Tule meille töihin!

Peab-konsernin yhtenä strategisena tavoitteena on olla paras työpaikka. Haluamme tarjota arvojemme mukaisia, haastavia mutta palkitsevia työpaikkoja. Kehittyvä, henkilökohtainen, käytännönläheinen ja luotettava – Peabin arvot, jotka kuvaavat toimintaamme ja meitä Peabilaisia. Katso avoimet työpaikat!

Kesätyöhaku käynistyy, hae mukaan!

Päällystämme teitä, katuja ja esimerkiksi lentokenttiä ympäri Suomen. Olemme Suomen suurin päällystäjä ja tarvitsemme hyviä tyyppejä mukaan osaavaan porukkaamme. Meillä on monenlaisia mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä. Kesätyöhakumme käynnistyy joulukuussa. Tutustu paikkoihin ja hae mukaan!

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön