Reunakivet

Reunakivillä viimeistelemme ulkoalueet ja rajaamme sen eri osat. Reunakivien ansiosta kivetys pysyy paikoillaan ja istutusalueet säilyvät siisteinä, jolloin pihan hoitaminen on helpompaa.

Asennamme ja toimitamme kaikkia markkinoilla olevia betonisia reunakiviä ja muita tuentoja: esimerkiksi betoniset liimakivet, upotettavat nurmikonreunakivet, upotettavat kadunreunakivet, lankkureunukset, teräsreunukset, noppakivireunukset ja nupukivireunukset.

Reunakivet

Upotettavia nurmikon reunakiviä on saatavilla erikokoisia – voit valita tarvitsemasi leveyden, korkeuden ja pituuden. Nurmikon reunakiviä käytämme vain alueilla, jossa ei ole koneellista kunnossapitoa, kuten lumenaurausta. Perusvärinä on harmaa, myös joitain värillisiä vaihtoehtoja on saatavilla.

Betoniliimakivet

Betoniliimakivet ovat 130 mm leveitä, väriltään harmaita ja niitä on saatavina neljää eri korkeutta: 60, 80, 120 ja 160 mm. Kulma- ja kaarrekiviä on saatavina 80–160 millimetriä korkeisiin reunakiviin.

Kadunreunakivet

Upotettavat, betoniset kadunreunakivet ovat väriltään harmaita ja ne ovat yleensä kokoa 170x300 mm, myös kokoa 170x450 on saatavilla. Valikoimassa on sekä suoria että kaarrekiviä.

Graniittireunakivet ja -listat

Graniittireunakivet ja reunalistat toimitamme ja asennamme suunnitelmien mukaan, yleisimmät tyypit (raakareunakivet R8, R15, R17 ja viistekivet V15, V17 ja V22) nopeallakin aikataululla. Varastoväreinä ovat harmaat kivet, punaisten kivien saatavuuden tarkistamme tapauskohtaisesti.

Erikoisreunakivet

Erikoisreunakivet, esimerkiksi luiskatut ja esteettömät LR-reunakivet sekä liimattavat graniittireunakivet toimitamme tilaustuotteina.
Reunakivillä saat helposti siistin rajauksen kiveyksille, viheralueille ja asfaltille niin toreilla, kaduilla, puistoissa kuin kotipihoillakin.